Heeft u advies nodig of zoekt u een sparringpartner bij organisatorische of strategische vraagstukken? De Projectdienst biedt online bedrijfsondersteuning zodat ondernemers zich weer kunnen richten op hun core business.

Sparringpartner op niveau
Als ondernemer komt er veel op u af. U wilt zich focussen op de belangrijkste werkzaamheden, maar veel andere zaken vragen ook uw aandacht. E-mails beantwoorden, social media bijhouden, offertes maken, facturen sturen, de website up-to-date houden. En ga zo maar door. Eigenlijk komt u steeds minder toe aan de dingen die u echt leuk vindt en waar u goed in bent. Probeer dit moment voor te zijn door samen te werken met De Projectdienst. Wij denken graag met u en uw bedrijf mee.

“De Projectdienst denkt graag met u en uw bedrijf mee!”

Veelzijdige business support
De Projectdienst biedt veelzijdige business support aan bedrijven. Wij helpen u bijvoorbeeld met een nieuwe bedrijfsstrategie, het optimaliseren van processen of technische vraagstukken. Naast praktische ondersteuning denken wij ook strategisch mee op ondernemersniveau. De Projectdienst ontzorgt ondernemers met als doel betere bedrijfsresultaten en meer focus op de klant, strategie en bedrijfsgroei.

“Betere bedrijfsresultaten en meer focus op de klant, strategie en bedrijfsgroei”

Waarom De Projectdienst?

  • Persoonlijke service
  • Uw zaken professioneel voor u geregeld
  • Heldere communicatie en verwachtingen
  • Doelgerichte en resultaatgerichte aanpak
  • Een gemotiveerde en ervaren support professional
  • Support op regelmatige basis, maar ook ad hoc


Wilt u meer weten?
Bent u benieuwd wat De Projectdienst voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden.