Wilt u een verandertraject in uw organisatie starten maar weet u niet hoe? Kies dan voor Project Support van De Projectdienst. Wij helpen u graag in de rol van projectbeleider bij verander- en implementatietrajecten van diensten en producten. Wij denken mee over de voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van uw project. 

Implementatie en project management

Het implementeren en uitvoeren van nieuwe ICT-projecten is voor iedere organisatie een uitdaging. De Projectdienst helpt u daarom bij een implementatietraject van begin tot eind. Zo denken we graag mee over het maken van een plan van aanpak. Daarnaast bewaken we de voortgang van het project en we houden de planning in de gaten.

 

Project Support: “Hulp bij voorbereiding, planning, uitvoering en afronding van uw project”

 

Project begeleiding, op tijd en binnen budget
Heeft u een project gepland, maar heeft u geen tijd voor het regelwerk eromheen? Ook dan bent u bij De Projectdienst aan het juiste adres. De Projectdienst helpt u met de organisatie zodat uw project binnen de afgesproken tijd en het budget wordt afgerond.


“De Projectdienst helpt bij verandertrajecten van begin tot eind”

Waarom De Projectdienst?

  • Persoonlijke service
  • Uw zaken professioneel voor u geregeld
  • Heldere communicatie en verwachtingen
  • Doelgerichte en resultaatgerichte aanpak
  • Een gemotiveerde en ervaren support professional
  • Support op regelmatige basis, maar ook ad hoc

     

Nieuwsgierig?
Wilt u weten wat De Projectdienst voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht. Wij komen graag bij u langs. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij met u alle mogelijkheden.