website laten maken laren

Een nieuwe WordPress website laten maken of is uw bestaande website toe aan een nieuw design?

De Projectdienst kan u daarmee helpen.

 

Website op maat

Een website is uw online visitekaartje. Een goede website hebben is een must voor bedrijven. Dit is namelijk één van de eerste contactmomenten met uw (toekomstige) klant. Een mooie website is natuurlijk belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat uw website goed vindbaar is en ook geschikt voor mobiele apparaten.

De Projectdienst maakt websites op maat. Op een persoonlijke manier bouwen we voor u een gebruiksvriendelijke en effectieve website.

“Een goede website is een must voor bedrijven”

Website conversie
Een website moet niet alleen nieuwe bezoekers trekken, maar hen ook overhalen tot actie. Aanmelden voor een nieuwsbrief, een aankoop doen of een contactformulier invullen.

Een goede website werkt intuïtief en moet zo zijn ingericht dat de bezoeker snel en makkelijk vindt wat hij of zij zoekt.

De Projectdienst denkt hierover graag met u mee en geeft vrijblijvend advies.

“Een goede website werkt intuïtief”

WordPress: een CMS voor iedereen

De Projectdienst bouwt en ontwerpt websites in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

Met WordPress kunt u eenvoudig zelf teksten aanpassen en pagina’s toevoegen. Daarnaast is WordPress continu in ontwikkeling, Dit betekent dat er voortdurend verbeteringen in het CMS-systeem worden doorgevoerd om de gebruikerservaring voor u en uw bezoekers te optimaliseren.

“De Projectdienst denkt graag met u mee en geeft vrijblijvend advies”

Zoekmachine optimalisatie

Voor een goede online vindbaarheid is het belangrijk dat uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt.

De Projectdienst helpt u met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Dit wordt ook wel SEO genoemd: Search Engine Optimization. Op deze manier wordt uw website beter gevonden, zowel nationaal als internationaal. Voor een responsive website bent u bij De Projectdienst aan het juiste adres.

Responsive design
De meeste websitebezoeken zijn tegenwoordig afkomstig vanaf de tablet en smartphone. Het is daarom van groot belang dat uw website goed werkt op deze mobiele apparaten. Bij responsive webdesign past uw website zich automatisch aan aan de schermresolutie van uw scherm.

De Projectdienst maakt responsive websites van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

 “Een complete WordPress website laten maken voor een scherpe prijs”

 Waarom De Projectdienst?

  • Persoonlijke service
  • Uw zaken professioneel voor u geregeld
  • Heldere communicatie en verwachtingen
  • Doelgerichte en resultaatgerichte aanpak
  • Een gemotiveerde en ervaren support professional
  • Support op regelmatige basis, maar ook ad hoc

Wilt u meer weten?
Bent u benieuwd wat De Projectdienst voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden.