website laten maken laren

U wilt een goed onderhouden website, maar u heeft geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Van security updates en het beantwoorden van technische vragen tot het toepassen van nieuwe technieken.

De Projectdienst helpt u hiermee, zodat u zich op de inhoud kunt richten.

 

“Een website beheren en onderhouden vraagt veel tijd en aandacht”

 

Website laten beheren

Een mooie website is stap één, maar dan is het zaak om de informatie up-to-date te houden. Een website beheren en onderhouden vraagt veel tijd en aandacht. Wilt u het beheer van uw website liever uitbesteden? De Projectdienst neemt u dit werk uit handen. Uw website is bij ons in goede handen.

“Uw website is bij De Projectdienst in goede handen”

 

Up-to-date website

Door het onderhoud van uw website uit te besteden aan De Projectdienst bent u ervan verzekerd dat uw website altijd up-to-date is en blijft. Naast het bijhouden van de content zorgen wij ervoor dat uw site elke maand wordt bijgewerkt naar de laatste WordPress versie. Daardoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende website en heeft u daar geen omkijken naar.

Veilig en betrouwbaar

Voor elke website is goede beveiliging noodzakelijk. De Projectdienst zorgt voor volledige beveiliging en bescherming van uw WordPress website. Op deze manier is uw website en zijn uw bezoekers optimaal beschermd. Wij controleren uw website continu op zwakke wachtwoorden, ongewenste plugins en achterstallige updates. Als u uw onderhoud en beheer uitbesteedt aan De Projectdienst is uw website altijd veilig, net als de gebruikersdata en bezoekersinformatie.

“Bij de Projectdienst bent u verzekerd van volledige beveiliging en bescherming van uw WordPress website”

Back-up

Het is ontzettend belangrijk om regelmatig een back-up te maken van uw WordPress website. De data van uw website is daarmee altijd veilig opgeslagen. De Projectdienst helpt u graag verder.

 

Waarom De Projectdienst?

  • Persoonlijke service
  • Uw zaken professioneel voor u geregeld
  • Heldere communicatie en verwachtingen
  • Doelgerichte en resultaatgerichte aanpak
  • Een gemotiveerde en ervaren support professional
  • Support op regelmatige basis, maar ook ad hoc

 

Nieuwsgierig?
Wilt u weten wat De Projectdienst voor u kan betekenen? Stuur ons een bericht. Wij komen graag bij u langs. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij met u alle mogelijkheden.