projectbegeleiding laren

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding wordt uitgevoerd door de projectbegeleider, een professional die partijen helpt bij het inrichten, bewaken en gecontroleerd laten uitvoeren van een project. Het leveren van nieuwe producten of diensten omvat voor ondernemers vaak meer dan alleen de transactie.

Er gaat een traject aan vooraf waarbij de ideeën plannen worden en meerdere partijen betrokken raken. Er ontstaat een situatie waarbij verschillende acties gecontroleerd uitgevoerd moeten worden.

Een project is geboren. Het plan, de basis van het project, moet voor het beschikbare budget en binnen een bepaalde tijdperiode uitgevoerd worden.

“De opdrachtgever staat centraal in dit proces.”

Intensieve projectbegeleiding helpt de processen van het project zorgvuldig uit te voeren.

De Projectdienst begeleidt voor verschillende soorten projecten het traject van plan tot uitvoering. Binnen het gehele proces houden wij contact met de betrokken partijen en bewaken de uitvoering, de planning en de kosten.

De Projectdienst is inzetbaar in elk proces van het project, ook zijn wij flexibel inzetbaar voor processen waarbij extra ondersteuning gewenst is.

Wij vinden alle communicatie rondom het project een belangrijke factor voor het slagen van het project en besteden daar veel aandacht aan.

Het doel is een geslaagd project met een tevreden opdrachtgever.

Tags: No tags

Comments are closed.